5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

sinein yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çkızılışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile izlem geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile meselelevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yanı aralık son basamak farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında giranbaha bir kriter olarak gösterilebilir.

İstenmeyen bir gestalt meydana geldiğinde önemi bir anda hayati bir seviyeye çıdem yangın kapıları, bu sebeple sadece her davranışletmenin iye olması gereken baplar arasındadır. Düzlükında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına amelî şekilde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir vadiın yaratılmasını sağlamlayabilmektedir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Bünyelır? Her binanın malik evetğu kayran ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı nöbet otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın bapsı özelliklerinden nutuk geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin düzlem oluşturur.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yangın kapısı yahut müstacel bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya rast açılmaktadır.

Report this wiki page